Vaša korpa:
0 Artikala
Ukupno: 0.00

0 Proizvod
0.00
Početna O nama
O nama

Inhalica je firma registrovana za uvoz i prodaju elektronskih cigareta i tečnosti renomiranih svetskih proizvođača. Zvanično je nastala u aprilu 2012. godine, ali ideja o osnivanju ovakve firme postoji mnogo duže. Mi smo tu kao odgovor na stanje e-cig tržišta kod nas, da budemo nešto drugačije od onoga na šta ste navikli.

U ponudi ćemo imati isključivo kvalitetne elektronske cigarete i tečnosti, proizvedene od strane renomiranih svetskih proizvođača.Zahvaljujući nama, Joyetech kao apsolutni lider na svetskom tržištu je od sada zastupljen i u Srbiji.

 

Od novembra 2012. godine poslujemo kao deo Inhalika grupacije, organizacije čiji je prevashodni cilj distribucija najboljih svetskih elektronskih cigareta i tečnosti po najpovoljnijim cenama. Pogledajte naš zvanični sajt www.inhalika.com, upoznajte se sa našom kompletnom ponudom i mrežom distributera i izaberite pravi model za Vas.

 

Da bi korišćenje elektronskih cigara (tzv. parenje) zaista bilo zdravija alternativa pušenju i duvanskom dimu, svi naši proizvodi su detaljno atestirani i pregledani - kako od strane proizvođača tako i od strane naših nadležnih institucija.

Trudili smo se da Vam na sajtu jasno i precizno izložimo našu ponudu. Ukoliko imate neku nedoumicu, pitanje ili sugestiju: slobodno nam pišite na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji.

 

S’ poštovanjem,

Vaša Inhalica

 

 

Uslovi korišćenja

Kupovina proizvoda dozvoljena ISKLJUČIVO punoletnim licima.

Osobe sa povišenim krvnim pritiskom, trudnice, kao i osobe osetljive na nikotin: obavezno konsultujte svog lekara pre upotrebe elektronskih cigareta.

Elektronske cigarete nisu sredstvo za odvikavanje od pušenja niti ih tako reklamiramo: one su jedna zdravija i društveno prihvatljivija alternativa pušenju.

Klub Koketa na Adi Ciganliji je jedan od najboljih klubova za nocni provod u Beogradu. Ukoliko zelite da docekate Novu Godinu na pravi nacin onda je Docek Nove Godine 2015 pravi izbor za vas. Vrhunski klubovi i splavovi za novogodisnji docek na jednom mestu. Od zimskih klubova za dobar provod i nocni zivot svakako preporucujemo klub Cinema i splav Freestyler. Restorani u Beogradu su jako popularni i postoje razliciti cenovni rangovi, tako da ima ponesto za svakoga. Restoran je svakako jedan od najpopularnijih u ulici Strahinjica Bana, tako da ga svakako mozete posetiti i preporuciti prijateljima, zato restorani Beograd. Jedna od najpopularnijih kafana u Beogradu je i kafana Kod ministra.

Polovne auto gume su odlična investicija u finansijskoj krizi jer su znatno isplativije nego kupovati nove auto gume, a kod nas možete naći najveći izbor guma za auto.